Tuesday, 27 March 2012

APPAREL & ACCESSORIES

GOT money? xtau nak beli apa? manfaatkanlah duit korang yang tersimpan tuh..jangan biarkan ia terbiar..bak kata pepatah "i see u when i see u" eh xda kaitan sori..ok..
below are some sites that u all can refer to..
(p/s: guna mata hati aka heart eyes)

camera or lomo, klik sini..lomo best..serius..
beli baju or anything korean-wannabe, kliklah klik..hanya korea diehardfan je bleh klik..
perfume?? click here. <--perfume ni ada mini & vial.. tau apa tu vial?? beli dulu..hahaha(evil lauggh)..
jam..no komen..

lain-lain:
forum kat lowyat ada jual macam2 so browse lah selalu..mostly barang perempuan<--klik..
selain itu, taobao.. website ni kena translate dulu baru boleh baca..kecuali tau bahasa cina..macam2 boleh beli..tapi some are probihited item seperti haiwan (sugar glider), ubat, fragile item kot..

so wait r u waiting for???

Thursday, 22 March 2012

Family

P/S: NO FAMILY PHOTOS
(SERIOUSLY LOST DUE TO SOME SERIOUSLY TECHNICAL PROBLEM!!!)

okokokokok

TQ

ALL HAIL PORORO!!!!!!

Friday, 16 March 2012

Artwork

video
Ini cuma ade melodi.. so kalau ada sape2 yang nak menyumbang lirik dipersilakan..
p/s: kalau bunyi xdengar sangat..beli speaker..
(recommended: altec lansing)

Author

Name : Azri
Age : 19 Tahun
Emai l: xXroyalpurpleXx@yahoo.com
Mula Ber-blog: masa matrik (2010/2011)

Tuesday, 13 March 2012

Shipment Details

Name: Azri

Address:
Kolej Tun Razak
Universiti Teknologi Malaysia
81310 UTM Skudai
Johor